erhvervsfotograf

Erhverv og virksomhedsprofil fotografering

Erhvervsfotograf Horsens til fotografering af erhvervsportrætter til hjemmesider, kataloger, internettet, facebook etc. Vi laver det hele. Vi har en reklamefotografisk tilgang til billederne, krydret med fotojournalistikken, hvilket sikre jer flotte og kreative vinkler, samt teknisk flotte fotos til jeres hjemmesider, tryksager etc.

Læs mere om hvordan vi typisk laver erhvervsfotos her.

Vi kommer gerne

Vi kommer gerne ud i jeres virksomhed i Horsens, eller omegn og laver profil billederne af de ansatte eller direktionen eller en dokumentarisk dag af virksomheden.

Erhvervsfotograf Horsens tilbyder fotografering af og i virksomheden

Vi laver også interiør og eksteriør fotografering, af selve virksomheden, så billederne på jeres hjemmeside udstråler, i er seriøse omkring jeres forretning. Det handler om at udstille jeres virksomhed, som et seriøst firma, for nuværende og kommende kunder. Idag er de fleste mennesker aktive på nettet, og det har derfor aldrig, været vigtigere med flotte repræsentative billeder på hjemmesiderne. Skriv til Horsens fotografi her på siden, og hør mere om erhversfotografering i Horsens.

Se professionelle foto fra fotografen i Horsens her.

Erhvervsfotograf

Dokumentarisk fotodækning af Events og housewarming etc

Skal i afholde et hyggeligt event eller en housewarming, for nogle kunder eller forretningsforbindelser. Vil i gerne vise omverden jeres event eller nye tiltag, så overvej da en professionel erhvervsfotograf til opgaven. Vi laver altid masser af billeder og sikrer os i får det hele med. Kontakt os og hør mere om event fotografering og erhvervsfotografi hos os.

Medarbejderportrætter

På jeres “om os” side, vil man altid forvente at se lidt mere om virksomhedens ansatte og dennes personlige profil. Her er det utrolig vigtig for virksomhedens image, at dit portræt og dine medarbejderes portrætter ser professionelle ud, for at sende et seriøst signal fra jeres side. Så jeres profil fremstår både unik og prof.

Vi medbringer derfor altid transportabelt studie med lys og baggrunde, så vi kan lave lige præcis den type portrætter i gerne vil have til enten hjemmesiden, kataloger, brochure osv.

Miljø og On-location billeder

I vil med garanti gerne vise jeres flotte virksomhed frem på jeres spændende hjemmeside eller i en reklame for virksomheden, sørg derfor det bliver gjort på en ordentlig måde. Vi “opsætter” nogle situationer, hvor jeres medarbejdere og omgivelser fremstår reelle og ærlige.

 

Vi laver også Pack Shots og produktfotografering

Hvis i står med de flotteste produkter med den smukkeste indpakning, er det selvfølgelig vigtig at få vist disse frem for jeres kunder og potentielle kunder, og det gøres altså bedst med professionelle pack shots og produktfotos. Varen kommer bare mere til sin ret, når billederne er lavet ordentlig.