Familie og gruppe

Familie og gruppe fotografering

Lad fotografen komme hjem til jer eller i jeres nabolag i Horsens eller omegn, hvor vi så kan tage på stranden eller i skoven, og lad os lave et super fint gruppefoto eller familiefoto af familien, til et super godt minde om jeres familie. Et familie billede eller gruppe billede er iøvrigt den perfekte gaveidé.

Der er mange, der får lavet et billede af hele familien, med søskende, med forældre, bedsteforældre, klassekamerater, fodboldvennerne eller nogle helt andre. Kun fantasien sætter grænser.

gruppe_familie_fotograf

Nu må det være slut med kedelige gruppebilleder

Et familiefoto eller gruppefoto behøver ikke længere være kedelige at kigge på. Det kan laves på mange forskellige måder. Fx kan det være en god idé at lave billedet udenfor, hvor der er bedre mulig for at bruge lokationen til at skabe dynamik i billedet.
Det kan fx være et sted, I har tilknytning til i Jeres lokalområde eller på anden måde har kontakt til. Vi hjælper Jer gerne med at finde den helt rigtige lokation for Jeres familiebillede.

 gruppefoto_aarhus

Det er en god oplevelse for familien – en hyggelig dag

Fotografering af familien i og omkring Horsens, får som regel smilene frem hos alle, og vi gør meget ud af, at fotografering skal være en sjov og god oplevelse for alle. Fotografering af grupper af mennesker eller familiefotos, kan gøres stort set hvor i ønsker det i og omkring Horsens. Vi fotograferer alle slags grupper, om det er store kor fotos, bands, firma grupper, eller familiefotos, i siger bare til, og vi kommer gerne.