Fotografering af babyer og newborns

Baby newborn fotografering i Horsens. Har du lige fået din skønne baby/newborn og vil du gerne bevare minderne om jeres barns første uger, så handler det om at få fat i fotografen snarest og få aftalt nogle spændende baby/newborn foto shoots, så vi fanger jeres barns første måneder. Babyfotografen i Horsens, få lavet jeres børnebilleder hvor og hvornår i ønsker det. Vi kommer gerne til jer.

Baby newborn

Baby Newborn fotografen

At være baby newborn fotograf kræver faktisk en stor erfaring, som fotograf. Der opstår hele tiden små spontane situationer hvor en baby hygger sig, smiler og laver sjove og skøre ansigter, og føler sig hjemme. Der skal man som babyfotograf stå klar med kamera og hurtigt fange de fantastiske naturlige og dejlige øjeblikke hvor barnet har det godt.

baby_fotos - Baby newborn

De små – men store minder

Babyfotos og newborn er noget man får lavet fordi man vil følge sit barns opvækst i billeder fra helt lille til teenager. Og alle, der har børn, ved at babyer vokser hurtigt, og inden længe er de voksne. Kontakt os derfor og hør mere om babyfotografering i Horsens og omegn. 🙂

baby_fotograffotograf-newborn

Læs mere om fotografen her