Minder for livet – Da tiden går stærkt

Børnefotograf Horsens. Tiden går stærkt, og børn vokser hurtigt op og bliver teenagere, det er næsten ikke til at følge med i alt det, der sker med børnene.
Derfor er det vigtigt at få lavet børnebillederne imens de er små. Børnefotos, der viser oplevelserne og udviklingen hos de kære små over årene, så man kan følge barnet fra lille til voksen. Vi har lavet mange børnefotos i Horsens, og vi fortsætter gerne den trend. 🙂

børnefotos

børnefotograf_Horsens børnefoto_Horsens

Børnefotografering skal altid være en oplevelse

Fotografering af børn er i sig selv en oplevelse med deres enorme energi og livsglæde, også fordi man som fotograf aldrig ved, hvad der venter. Børn kan ikke på samme måde “styres”, som voksne kan. Derfor gælder det om, som erfaren børnefotograf at være spontan, og kunne håndtere de omskiftelige forhold, og lunefulde indslag fra børnene under børnefotograferingen og babyfotografering.

børnebilleder

børnefotografering_i_hjemmet-1

Børnefotograf Horsens

Det er essentielt ved fotografering af børn, er at vi som erfarne børnefotografer kravler ned i børnehøjde, hvorved børnene føler sig helt trygge ved os. Derfor er det altid den bedste idé at lave fotograferingen i vante og hjemlige omgivelser – fx hjemme hos Jer, på legepladsen eller et andet godt sted børnene har været og kender i nærheden.

Vi laver spændende og kreativ børnefotografering i Horsens og omegn.

børnebillede

Fotografering af børnene i det fri

Børn skal have lov til at være børn, og derfor egner nogle børne sig bare ikke til børnefotografering i et fotostudie. Vi tilbyder derfor også at køre ud og lave børnebilleder i det fri. Så i får nogle dejlige glade og legende børnefotos.

Vi er meget inspireret af denne dygtige børnefotograf.

børnefotograf_i_naturen

Børnebilleder i naturen giver altid mulighed for at fange børnefotos i den spontane glæde og leg de elsker, når det danske vejr tillader fotograferingen udendørs. Det kan forgå både hos jer eller i Horsens et sted.

børnefotos_i_det_fri

Læs mere om fotografering af børn