Boudoir fotograf og sensuel

Jeg er boudoir fotograf og laver sensuelle boudoir billeder. Du har sikkert hørt om en af de tendenser indenfor bryllupsfotografering man bruger til morgengaver. Det indebærer bruden der kun er iført hendes undertøj, brudesko og lingeri. Boudoir fotografering i Horsens, er blevet meget populært i Danmark blandt kommende brude, men hvad er det egentlig det drejer sig om?

boudoir_fotograf_HORSENS

Men hvad er så boudoir fotografering?

Boudoir fotografering er en sensuel nyere trend indenfor fotografiet, der er meget populær som morgengave fra bruden til brudgommen. Boudoir fotos tages almindeligvis iført enten brudelingeri, undertøj, corsage, gommens bedste skjorte eller andet hun føler sig forførende i. Boudoir fotograf i Horsens.

sensuel_fotograf

Hvornår skal man planlægge en boudoir session?

Det anbefales at fotografering foregår senest 3 uger før brylluppet dagen, og læg helst jeres boudoir fotografering enten tidligt om formiddagen eller på alle andre dage end lørdage, da mange fotografer laver bryllupsfotografering på lørdage. Husk også det tager tid at udvælge billederne og at fotografen også skal retouchere dem. Det er en sjov og forkælelse oplevelse,og en god måde at forkæle sig selv på, med blandt andet manicure, ansigtbehandling eller andet i forbindelse med brylluppet. Alt i alt kan du tage et stykke tid ud fra bryllupsplanlægningen.

boudoir_fotografi

Hvor skal fotograferingen foregå?

Ta en snak med din fotograf om, hvor i finder frem til den bedste lokation. Mange fotografer kan være i stand til at lave en fotosession i et studie. En anden populær lokation er et fint hotelværelse, eller emsempelvis i jeres hjem for at personliggøre det. En række forskellige baggrunde/møbler/vinduer/seng og masser af naturligt lys for boudoirfotograferingen er vigtige.

boudoir_fotos

Hvad skal jeg bruge?

Det vigtigste – vælg tøj, der gør du føler dig sexet. En god tommelfingerregel: Tag noget sort og hvidt, så du kan mikse og matche. Endvidere virker stærke farver også godt. Et korset vil skabe sexede kurver. Ud over lingeri, så glem ikke lårlange strømper, lange halskæder, smykker, forlovelsesring, brudesko, og slør , hatte, tørklæder, og vigtigst af alt – høje hæle.

Vi har også en selvstændig boudoir foto side her.

boudoir_fotografering