Vi fotograferer erhvervsfoto til hjemmesider etc

Står i og overvejer nye billeder fra virksomheden eller de ansatte til at fremvise seriøsitet og virksomhedsbudskaber på nettet, facebook eller hjemmesiden i Horsens eller omegn? Så komme vi gerne ud i virksomheden og laver de billeder i ønsker jer, hvor vi i billeder så at sige fortæller jeres virksomheds historie igennem vores billeder. Det er en anerledes måde at fremvise jeres virksomhed på.

Ideer til hvad vi fotograferer :billeder af de ansatte, billeder af selve virksomheden både udefra og indenfor etc. Herunder er nogle eksempler på nogle virksomhedsportrætter vi har lavet. Vi kommer også gerne til housewarmings, events og andet. Vi er altid den seriøse visuelle sparringspartner indenfor fotografiet i Horsens.

Virksomhedsprofil af Ole Lynggard smykker

Herunder er lavet en virksomhedsprofil serie fra Ole Lynggards 50 års jubilæum. En opgave vi er meget benovet over at have fået. Der er taget over 3.000 billeder fra selve dagen. Og Lyngaard fik dem alle digitalt leveret. Vi viser et lille udpluk af dagen herunder:

erhvervsfoto_Horsens2 erhvervsfoto_Horsens3 erhvervsfoto_Horsens4 erhvervsfoto_Horsens5 erhvervsfoto_Horsens6 erhvervsfoto_Horsens1erhvervsfoto_Horsens7 erhvervsfoto_Horsens8 erhvervsfoto_Horsens9 erhvervsfoto_Horsens10  erhvervsfoto_Horsens12 erhvervsfoto_Horsens13 erhvervsfoto_Horsens14 erhvervsfoto_Horsens15 erhvervsfoto_Horsens17 erhvervsfoto_Horsens18 erhvervsfoto_Horsens19 erhvervsfoto_Horsens20 erhvervsfoto_Horsens21

Vi nyder at lave erhvervsfotografering og reklamefotografering i Horsens og omegn. Så mangler i et frisk pust og nye vinkler på “billedsiden”, så vil vi MEGET gerne med på råd 🙂 Læs mere om mig, som fotograf.