Fotografering af kærester

Få lavet nogle kreative og flotte, samt romantiske billeder af dig og din søde kæreste. Få det lavet nu, så I med billeder husker de forskellige perioder i Jeres forhold. Kunne dig og din kæreste tænke jer en sød kærestepar fotografering, så skriv til Horsens fotografi.

fotografering-i-naturen

En kanon oplevelse sammen

Vi oplever, der sker noget med Jer, som kærester, når I først står foran kameraet, og skal være kærester. Ikke kun for hinanden, som I plejer, men nu også foran kameraet. I kommer til at opleve, at I bliver mere romantiske for en stund.

I skal ikke koncentrere Jer om andet end at være der for hinanden, hygge og nyde hinanden, mens fotografen laver billeder af Jer.

kæreste-fotograf

Hvor skal kæreste fotos tages?

De forskellige fotografier kan tages mange forskellige steder, men vi vil altid komme med en mening til, hvor billederne skal tages. Det er selvfølgelig altid fedt i omgivelser, I har relation til. Det kan være i nærheden af, hvor I mødtes, eller hvor I var på date, på en strand, i skoven eller lignende.

kærester

 En anerledes oplevelse

Fotografering af kæreste fotos i Horsens, er altid en sjov og anerledes oplevelse for Jer, hvor I gen-oplever romantikken og ikke skal spekulere på andet end bare at være tilstede for hinanden. Et friskt pust i hverdagen.

par-fotografering