Modefotograf

Vil du gerne være model, eller arbejde som model, eller vil du bare have fornyet din portfolio og set-card? Så kan du få lavet flotte modefotos, som matcher lige præcis det udtryk, du går efter. Vi er modefotograferne i Randers city, til en rimelig pris.

mode_fotograf_HORSENS

Alle kan blive fotomodel

Man behøver ikke arbejde som model for at være det. Vi fotografere ofte model-billeder af mennesker, som bare gerne vil have nogle billeder, hvor vi bruger nogle af de samme teknikker og styling, som en model ville bruge. Hvis du synes, det lyder spændende, tager du bare fat i os, og så tager vi en snak om, hvad det er for nogle modelbilleder, du gerne vil have lavet.

mode_fotografen_HORSENS_c

Vil du gerne forsøge dig som foto model

Det er vigtigt at vælge den rette fotograf når du vil forsøge dig, som model. Vi ved at man som modefotografer, skal skabe forskelligartethed i billederne, så dit udtryk i billederne bliver meget forskellige. Du skal jo i sidste ende tage opgaver indenfor alle slags fagområder.

modefotografering_i_HORSENS

Flotte modelfotos ved fotograf i Horsens

Som modefotograf i Horsens, ved vi der er mange smukke piger i smilets by. Derfor skal du som kommende eller etableret model, have opdateret dit portfolio så ofte som muligt, så du hele tiden kan vise modelbureauerne din forskellighed og sælge dig selv via bureauet til potentielle kunder, der vil betale for dine modelydelser.

model_foto_HORSENS