Portrætfotograf

Portrætfotografiet hos os

Portrætfotografering ved Horsens portrætfotograf, handler om at finde frem til personen på billedet, at “fange” og vise den person, der står foran kameraet, som han eller hun er, som type og personlughed. Det handler også om at fremhæve personlige egenskaber ved personen på portrættet.

    

Portrætfotografering – hvad er det?

Portrætfotografering er mange forskellige ting, men det involverer altid et billede af minimum én person. Ofte er der kun én person på billedet, og det kan være close-up eller i fuld figur eller være mere over i et stemningsbillede, hvor der er mere miljø med på portrættet.

Lad en professionel portrætfotograf komme til dig

Vi kommer selvfølgelig hjem til jer, og så vælger vi sammen nogle fede steder hvor vi kan lave portrætterne. Det behøver ikke være en kedelig studie baggrund i et fotostudie. Der kan laves billeder allesteder, man behøver kun det eksisterende lys og så photoshop bagefter. Så skaber man de mest smukke portrætfotos af dig.

Kontakt os for at få en god snak om, hvordan vi får lavet det portræt, du ønsker dig. Som erfarne fotografer har vi altid masser af gode råd til portrætfotografering, lige fra påklædning til lokation for fotograferingen. Har du spørgsmål, så tag endelig fat i os, så vi kan lave det portrætfoto, der viser dig, som du er. Vi er den kreative mobile fotograf i Horsens.

 

Portrætfotografering udenfor i naturen etc

Portrætfotografering behøver ikke altid laves i et fotostudie. Fotografering i fotostudiet er tidskrævende og fotografen kan ikke være særlig bevægelig og kreativ. Derfor laver mange fotografer idag, spændende portrætfotos ved at bevæge sig udenfor. Hvor man selv kan vælge sin baggrund, eller en rå sten mur eller noget helt tredje. Kun fantasien sætter grænser.

  • fotografering af portræt
  • Portrætfotografering Horsens
  • Portrætfotografering Priser
  • Portrætfoto tips
  • Portrætfoto
  • Portrætfotograf
  • Professionel portræt

Det personlige portrætfotografi

Portrætfotografering handler for os om at fange det personlige i personens udtryk. Det skønne smil, de flotte øjne, det gyldne hår eller blot det stærke menneske bag ydret. Portrætfoto er blevet et af de emner vi elsker at beskæftige os allermest mest. Og vi synes da selv vi er ret gode til det 😉

Se mere om kreativ fotografering her.