Få lavet professionelt portræt

Når fotografen sikrer dig du får taget super nogle super gode portrætter til uanset hvilken, som helst formål: Som linkedin, dating, brylluppet, facebook, din barnedåb, til virksomheden eller CVét.

portrætfotografen_HORSENS1

Vi sikrer os du får lavet, de fotos du har behov for, og hvad de skal udstråle, og derfra beslutter vi, om du skal fotograferes i både sort/hvid og farve, med en ensfarvet baggrund i studiet eller med arbejdspladsen i baggrunden, om du skal have taget billeder, hvor du har forskelligt tøj på, eller om vi skal bruge en stylist eller makeup-artist, hvis du føler dig bedre tilpas på den måde.

Fotografering i og af virksomheden

Vi kommer selvfølgelig gerne og laver portrætter af medarbejderne i jeres virksomhed, til hjemmesiden, og selvfølgelig også stemningsbilleder on-location i og udenfor virksomheden. Det skaber autencitet – og samtidig er det tidsbesparende at fotografere alle medarbejdere på en gang.

portrætfoto-1

Ærlige billeder

Som kreative fotografer, er det vigtigste for os : autencitet og ærlighed. Erfaringen viser at det får vi bedst frem ved, at du før, under og efter fotograferingen føler dig  godt tilpas i vores selskab, og hvor vi selvfølgelig guider med din kropsholding, og at du er til stede i øjeblikket.

portræt_fotograf

Fotografering via fotostudielamper

Vi kan også sagtens fotografere portrætterne i enten vores mobile fotostudie eller hos jer. Det kan give mere ro i situationen at blive fotograferet i vores studie. Og her er der også mulighed for at vælge forskellige baggrunde, lyse og mørke, der giver et roligt og neutralt udtryk.

portrætfoto

Farve eller Sort/hvide fotos?

Der er faktisk en større forskel når, man ser det samme portræt i enten sort/hvid eller farve. Et portræt i sort/hvid har et mere stramt og grafisk udtryk og kan passe ind i mange sammenhænge, f.eks. på hjemmesider med mange farver, og det er også velegnet til pressemeddelelser.

Forskellige farver ændrer også portrættets udtryk – det kan f.eks. være en god ide at blive fotograferet med forskelligt tøj på – ligesom lyset på en optagelse kan have stor betydning, som det kan ses på billederne herunder.  Så det er vigtigt at få talt med fotografen om stilen, inden man går i gang.

portrætfoto_vejle1