Reklamefotograf Horsens

Velkommen til den professionelle reklamefotograf og livsstilsfotograf i Horsens.

Reklamefotograf Horsens den professionelle reklamefotograf livsstilsfotograf i Horsensfotograf i horsens reklamefotograf

Står i og mangler nye og spændende reklamefotos til jeres hjemmeside?

Står i og mangler nye og spændende reklamefotos til jeres hjemmeside, en tryksag eller bare nogle anerledes billeder til noget katalog. Så er fotografen i Horsens her, sikkert et godt bud for jer. Vi har stor erfaring med fotografering indenfor reklamefoto. Vi har lavet mange forskellige ting, såsom tandlæge klinikker, psykologer, restauranter, caféer, gallerier, banker, større produktionsvirksomheder og meget andet.

Digital fotograf i Horsens og omegn. Profil og portfolio med udvalg af billeder. Vi arbejder indenfor :

  • Reportagefoto
  • Industrifoto
  • Portrætfoto
  • Klinisk foto
  • Luftfoto
  • Modefoto

Hvem er så Horsens reklamefotografi?

Hvem er så Horsens reklamefotografi? Vi er livsstilsfotografer, vi nyder når vi bliver stillet en udfordring. Nysgerrigheden driver os i firmaet, vi nyder at rode rundt, lege og ekserimentere med vores billeder og setups. Vi forsøger at lade vores personlige eksperimenter skabe den gode stemning i billederne. Vi er af personer meget dybe og fokuserede i vores arbejde, men kan også være totalt fjollede og pjatte rundt. Vi tror på det er lysten til at lege og eksperimentere, der gør os til gode fotografer. Vi elsker kontraster og vores filosofi er nok den at der skal kulør på tilværelsen.

Fotograf Horsens - Reklamefotograf - Horsens - Silkeborg-Jylland inhouse

Hvad er jeres baggrund?

Vi startede på Medieskolerne i Viborg på fotografuddannelsen, som reklamefotograf for snart 8 år siden. Uddannelsen har givet os masser erfaring og indsigt i lys lægning, opbygning af billeder, kommerciel forståelse for billedets funktion og dets behov for at sælge budskaber. Efter uddannelsen var vi ikke i tvivl. Vi ville selv prøve kræfter med jobbet, som fotografer. Vi ville selv stå for vores koncepter og ideer, og ikke præges af andre kollegaers i branchen. Vi har startet Horsens fotografi her og satset på at gøre vores kunder tilfredse igennem de sidste 8 år ny. Vi synes faktisk det er gået meget godt.

horsens billeder fotografer horsens inhouse fotografi foto horsens

Hvordan går i til en kundes opgave?

Det er vigtig for os at få hele historien omkring firmaet med i billederne og selvfølgelig også produktet eller personen vi skal fotografere. Vi bruger en del tid på at sætte os ind i kundens idé til billederne og krydret med vores egne ideer og erfaring, at leve op til kundens behov på bedste vis. Vi er altid meget imødekommende over for vores kunder. Opstår der nogle problemer undervejs i kommunikationen, vil vi altid fremstå, som problemknuser. Vi er faktisk rigtig gode til at få snakket tingene igennem og få løst eventuelle mindre uoverenstemmelser, der kan opstå i den kreative proces. Vi kender efterhånden en del til Horsens erhvervsliv igennem 8 år i byen.

fotograf ann fotograf uddannelsen

Hvilke opgaver påtager i jer så?

Vi fotograferer mange forskellige opgaver, som reklamefotograf Horsens. Vi laver interiør og boligbilleder. Vi laver også madbilleder og portrætter. Hver opgave kræver noget forskelligt af os, som fotografer.
Vi blandt andet lavet madbilleder til restauranter, portrætter af kokke og tjenere, samt madfotos til kogebøger der selvfølgelig skal være både appetitvækkende og maden skal fremhæves lækker og delikat, som muligt. Når vi laver interiørfotografering er det detaljerne vi sætter fokus på. Der skal produktet styles, og vi bruger meget tid på at gennemse hver eneste detalje og justerer hele tide indtil vi opnår det billede vi ønsker. Vi har leveret billeder til Bolig Magasinet, Mad & Bolig, mange forskellige restauranter og butikker gennem de sidste 8 år. I forhold til portrætter fotograferer vi som regel billeder til magasiner og hjemmesider.

Se mere fra en dygtig fotograf til reklamer her.

professionelt billede til cv

Hvad er jeres drivkraft i reklamefotografiet?

Inspiration er naturligvis en stor drivkraft hos os. Vi bliver meget inspireret af at være sammen med inspirerende mennesker med noget på hjertet. Vi elsker at høre om historien bag virksomheden og produktet
vi efterfølgende skal levere billeder af. For os er inspiration essentielt, da det sætter gang i det kreative flow.

Hvad adskiller jer så fra andre fotografer?

Vi kan fornemme på vores kunder at de vælger os for vores personligheder. Vi ser muligvis detaljer i billeder, som andre kollegaer ikke vægter. vi har meget fokus på lyset, billedets forskellige vinkler, farver og former
herunder selvfølgelig struktur og materialevalg, hvilket vi gør i samarbejde med dekoratører og stylister. Når vi fotografere portrætter bruger man nok en del psykologi, så vi får personen til at føle sig i sit rette element. Derfor adskiller vi os nok fra en del andre reklamefotografer.

Hvad er det bedste ved jobbet som reklame og livsstilsfotograf?

Vi oplever sjældent at dagene er ens. Det er både spændende og selvfølgelig også udfordrende hvilket selvfølgelig holder meget af. Vi nyder at følge med i hvad, der rører sig inden for interiør, design, samt portrætfotografiet og følger med i hvad der er in. Desuden elsker vi bare at nørde med billeder og skabe og modellere samt billedbehandlingen. Men det bedste er faktisk kontakten til vores søde kunder.

Tilbage til Horsens fotografi.

Fotograf i Horsens → Reklamefotograf