om Horsens fotografi

Filosofien er simpel! Vi er aldrig tilfredse med vores visuelle arbejde før vores kunder er det. Vi elsker at samarbejde med virksomheder omkring deres visuelle identitet. Skal vi samarbejde?

Bagved Horsens fotografi

Hvem, hvad og hvorfor

Mit navn er Lone Petersen, jeg kører Horsens fotografi. Jeg kører som fotograf i og omkring 8700 Horsens og også i resten Østjylland. Jeg har den filosofi at fotografering skal være sjovt, man skal hygge sig i fotografens selskab, og føle sig godt tilpas, uanset hvad slags fotografering jeg laver. Jeg elsker at fotografere mennesker i alle “afskygninger”.

Jeg nyder at lave alle former for fotografering. Hvilket jeg altid leverer i højeste tekniske kvalitet. Søger du en nytænkende fotograf i Horsens området eller omegn, så kontakt mig og lad os høre hvilke fotos du tænker dig.

 

Alt billeder i højeste kvalitet

Kreativit & idérig

Ring til mig og og lad mig høre hvad slags fotos du ønsker og hvilke ideer vi sammen kan lave for at sikre du eller i får nogle spændende, alsidige og kreative billeder, af jer selv, børnene eller produkterne. Vi kører lige til din dør og fotograferer portrætter, børn, gravide etc.

Referencer

Hvad siger kunderne ?

“Flotte billeder”

“Vi brugte Horsens fotografi til fornyelse af billederne til vores hjemmesider, vi har fået så meget positiv feedback på både billeder og hjemmeside. Super godt resultat”

Rene Terp, Asmussenmedia Aps

“Madfotografi”

“Vi skulle bruge nye billeder af vores restaurant og til vores hjemmeside og katalog. Vi brugte Horsens fotografi, og sikke nogle flotte fotos vi fik, tusind tak for dem. “

Søren Pedersen, Norsminde Kro

“God service”

“Vi fik taget billeder ved vores bryllup i August. Fotografen har bare fanget de smukkeste stemningsbilleder af både os og vores gæster. Super service fra start til slut”

Familien Andreasen

“Altid tilfreds

“Vi har nu brugt Horsens fotografi flere gange til fotografering af vores familier. Hvert år til jul får vi også lavet nye billeder af ungerne. Vi har altid været tilfredse med jer”

Mette og Peter Lauridsen

fotostudio horsens
Kontakt Fotograf Horsens
MAN – FRE
10:00am – 18:00pm
Lørdag
10:00am – 16:00pm
Søndag
10:00am – 16:00pm

I er altid velkommen til at kontakte os helt uforpligtende.