Fra idé til fotografi

Vi guider og råder dig hele vejen

Når du vælger at få lavet billeder, er det rigtig fornuftigt, hvis du lige i forvejen gør dig tanker om, hvilken slags fotos du godt kunne tænke dig.
For at have en chance for at vide det, skal du være inspireret af nogle billeder, du har set, eller noget du har oplevet eller haft et forhold til.

Vi gør det nemt for dig – se her

Vi hjælper dig igennem hele processen – fra inspiration og ideen til det færdige fotografi på væggen, i mappen eller hvad du ønsker.

Fotograferingen hos os kan deles op i fire dele:

  1. Beslut først hvilke slags billeder, du vil have lavet – For at kunne beslutte det, kan du se en masse spændende fotos her på hjemmesiden, og du kan også få råd og vejledning af os.
  2. Book en aftale til fotografering – Her vil vi også hjælpe dig mht. valg af tøj og påklædning, så vi sikrer os de bedste billeder.
  3. Selve fotograferingen – Her skal du bare møde op, og være dig selv. Så skal vi nok hjælpe dig med at få lavet de flotteste billeder.
  4. Valg af billeder og indramning/tilbehør – Noget tid efter fotograferingen – når billederne er færdige – uploader vi billederne til en lukket hjemmeside, hvor du så kan vælge billederne i ro og mag hjemme. Når du vælger billeder, skal du tænke over, hvor billederne skal bruges og vises frem. Derfor guider vi dig til forskellige muligheder for præsentation og indramning.

Vi har mange forskellige typer af produkter, vi kan vise dig, så du kan se – og røre ved – materialerne, inden du vælger dem.
Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak om en mulig fotografering, og at se nogle billeder, og eksempler på præsentation af dem.

Vi glæder os til at høre fra dig!